Litt om middagskonsulenten

Som tidligere skrevet har jeg funnet ut at jeg ville blåse liv i bloggen igjen og da tenker jeg det er hyggelig med en liten presentasjon av meg selv.

Mitt navn er Aleksander Stener, jeg er i starten av 30 årene og bor i Tønsberg med kone og 2 små barn.

Min interesse for mat startet tidlig, men interessen har vokst etterhvert som årene har gått.

Min kjære mamma har inspirert meg med sin matlaging i oppveksten da hun alltig laget mat fra bunnen og aldri var redd for å prøve nye retter, noen ganger til stor fortvilelse for min kresne søster og pappa:)

Da jeg var 17år fikk jeg ekstrajobb i ferskvaredisken i en Meny butikk i Tønsberg og det var her her jeg virkelig fant fram lidenskapen til mat. Her lærte jeg det meste om kjøtt, fisk, grønnsaker og annen ferskvare. Jeg lærte hvordan mat skal behandles og hvordan det skulle tilberedes. Jeg fikk også ganske frie tøyler til å utfolde meg på kjøkkenet, noe som resulterte i mange forskjellige gryter og retter i varmdisken. De årene jeg hadde i denne butikken lærte meg mye og jeg vil rette en stor takk til daværende ferskvaresjef Atle for støtte og motivasjon i disse årene.

Etterhvert fikk jeg meg annen jobb og matlaging har etterhvert blitt en spennende hobby, jeg arbeider i dag som driftsleder i et stort vaktselskap og driver også Slagen Bil AS med kjøp og salg av brukte biler, tiden min er derfor knapp med mye jobb og en familie å ta vare på, men lidenskapen for god mat ligger alltid i bunn og jeg tilstreber alltid å lage god middag hver dag.

Det å lage en god middag trenger ikke koste mye penger, den trenger ikke å ta lang tid å lage og den krever ikke alltid mange ingredienser, med denne bloggen ønsker jeg å dele enkel mat med dere, mat som kan inspirere akkurat deg til å lage tomatsausen selv istedenfor å kjøpe et glass i butikken. For ærlig talt så krever det ikke lange tiden å lage en nydelig tomatsaus.

 

Jeg håper at dere vil følge meg på ferden og at dere vil la dere inspirere til å prøve dere ut litt mer på kjøkkenet enn idag:)

1 kommentar
  1. Så artig å lese . Jeg vil nok følge deg hær , liker også å lage god å sunn mat fra bunnen av. Dette blir gøy 👏👏👏 Lykke til Aleksander

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg