Pizzasaus på få minutter

En god tomatsaus er viktig for et godt resultat og kan lages på utallige måter. fordelen med en tomatsaus er at du kan lage opp store mengder og fryse ned i porsjons pakninger, slik at du har til senere. Jeg bruker denne tomatsausen til pizza, pasta og lasagne.

Du trenger: 

1 løk

2 fedd hvitløk

1 boks hakkede tomater

1 ss tomat purè

1 dl kjøttkraft/buljong

Salt

Pepper

Sukker(ikke nødvendig hvis tomatene er søte nok)

Slik gjør du det:

Finhakk løk og hvitløk, stek dette til den blir blank.

Tilsett så 1 ss tomatpurè

Hell i en boks hakkede tomater og kjøttkraften

Smak til med salt og pepper.

La dette putre til du får en fin konsistens.

Hvis smaken er for skarp kan du tilføre litt sukker.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg