Kyllinggryte med tomat og karri

Kyllinggryte er alltid godt og er veldig enkelt å lage.

 

Jeg pleier å prøve nye framgangsmåter, idag ble det slik:

 

Surret 1 løk sammen med 1 kinesisk hvitløk.

Tilsett så 1 rød hakket chili og 1 ss revet fersk ingefær.

Stek dette til det får en gyllen og fin farge.

Hell så 2 dl vann og 1 boks kokosmelk i gryten.

Så tar du i en buljong terning.

La dette putre litt, smak til med salt og pepper. 

Kutt opp 2-3 kyllingfileter i tynne skiver.

Du kan enten steke de på forhånd eller ha det rett i gryten.

La det så putre noen minutter.

Jevn så med maizenna hvis du ønsker en tykkere saus. 

Serveres med ris.

 

God middag!

 

#Middag #Middagskonsulenten #Middagstips #kyllinggryte

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg