hits

Blogg

Litt om middagskonsulenten

Som tidligere skrevet har jeg funnet ut at jeg ville blse liv i bloggen igjen og da tenker jeg det er hyggelig med en liten presentasjon av meg selv.

Mitt navn er Aleksander Stener, jeg er i starten av 30 rene og bor i Tnsberg med kone og 2 sm barn.

Min interesse for mat startet tidlig, men interessen har vokst etterhvert som rene har gtt.

Min kjre mamma har inspirert meg med sin matlaging i oppveksten da hun alltig laget mat fra bunnen og aldri var redd for prve nye retter, noen ganger til stor fortvilelse for min kresne sster og pappa:)

Da jeg var 17r fikk jeg ekstrajobb i ferskvaredisken i en Meny butikk i Tnsberg og det var her her jeg virkelig fant fram lidenskapen til mat. Her lrte jeg det meste om kjtt, fisk, grnnsaker og annen ferskvare. Jeg lrte hvordan mat skal behandles og hvordan det skulle tilberedes. Jeg fikk ogs ganske frie tyler til utfolde meg p kjkkenet, noe som resulterte i mange forskjellige gryter og retter i varmdisken. De rene jeg hadde i denne butikken lrte meg mye og jeg vil rette en stor takk til davrende ferskvaresjef Atle for sttte og motivasjon i disse rene.

Etterhvert fikk jeg meg annen jobb og matlaging har etterhvert blitt en spennende hobby, jeg arbeider i dag som driftsleder i et stort vaktselskap og driver ogs Slagen Bil AS med kjp og salg av brukte biler, tiden min er derfor knapp med mye jobb og en familie ta vare p, men lidenskapen for god mat ligger alltid i bunn og jeg tilstreber alltid lage god middag hver dag.

Det lage en god middag trenger ikke koste mye penger, den trenger ikke ta lang tid lage og den krever ikke alltid mange ingredienser, med denne bloggen nsker jeg dele enkel mat med dere, mat som kan inspirere akkurat deg til lage tomatsausen selv istedenfor kjpe et glass i butikken. For rlig talt s krever det ikke lange tiden lage en nydelig tomatsaus.

 

Jeg hper at dere vil flge meg p ferden og at dere vil la dere inspirere til prve dere ut litt mer p kjkkenet enn idag:)

Velkommen!

Har lenge tenkt p dele min interesse for god mat med andre, p denne siden vil jeg derfor dele oppskrifter med dere.