Cornflakes panerte potetkuler

  • 10.10.2017, 13:11

Kokte poteter/gulerøtter til overs?

Lei av å steke de dagen etter?

Hvorfor ikke prøve denne varianten?

Ta de kokte potetene i en kjele, sett på litt varme og mos de.

Spe inn melk og litt smør, men pass på at det skal gå å forme de, så det kan ikke bli for bløtt.

Smak til med krydder du liker.

Ta så å form de til kuler.

Dypp de så i mel, egg og cornflakes/griljermel.

Legg de på er stekebrett.

Stek ca 15 min på 225 grader.

Godt og enkelt:)

#mat #middag #middagskonsulenten #høst #blogg

3 Kommentarer

julietalivstil

10.10.2017 kl. 15:18
Så godt ut:-)

middagskonsulenten

10.10.2017 kl. 15:19
julietalivstil: Takk, dette er veldig godt:)

elisebr

29.10.2017 kl. 13:52
Så nydelig og godt det så ut! :)

Skriv en ny kommentar

Om meg

middagskonsulenten

Matglad småbarnsfar på 30. Alltid hatt en lidenskap for god mat og ønsker nå å dele dette med andre.

Søk i bloggen

Kategorier



Arkiv




Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits