Bifflapskaus

  • 28.09.2017, 17:29

I en travel hverdag er man avhengig av at ting går fort og at matlagingen ikke tar for lang tid.

I dag ble det bifflapskaus her:

 

Brun entrecôte biter i pannen.

Ta så i grønnsaker, kutt opp selv eller kjøp frossen lapskausblanding.

Hell så kjøttkraft over/vann med buljong.

Laurbærblad setter god smak. 

La det koke til ønsket konsistens, du kan også tilsette potetmos for å korte ned tiden.

Smak til med salt og pepper.

God middag!

 

#mat #middag #middagstips

 

1 Kommentar

elisebr

29.10.2017 kl. 14:40
Så god den så ut! :)

Skriv en ny kommentar

Om meg

middagskonsulenten

Matglad småbarnsfar på 30. Alltid hatt en lidenskap for god mat og ønsker nå å dele dette med andre.

Søk i bloggen

Kategorier



Arkiv




Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits